lørdag, april 22, 2006

Prom og slekt!

Da er jeg vel hjemme fra prom. Det var jo ganske morro, selv om hele opplegget er sinnsykt vilt. Har egentlig hatt et ganske laxa forhold til kvelden, i motsettning til flesteparten av de andre jentene paa skolen... Er egentlig bare en dag du bruker MASSE penger paa, uten aa egenlig gjoere saa mye.
Dagen begynte med at jeg hadde fotball kamp paa NorthWest. Vi tapte 1-0. Uansett- den starta klokke 8.45, det vil si at vi maatte vaere der 8.00, og det tar va 30 minutter aa komme seg dit. Jeg sto opp klokka 7.00. SLIT! Vi hadde en kamp fredags kvelden ogsaa, saa beina mine var jo gele hele tiden...
Da vi kom hjem fra fotball kampen var jeg egentlig sliten nok til aa legge meg til aa sove igjen. Men nei. Jeg hadde time hos Leigh (min frisoer) 10.45, og rakk bare saa vist aa komme hjem og dusje foer jeg skulle dit for aa sette opp haaret til Prom. Morro. Saa kom jeg hjem, hang litt rundt og saa dro Lisa og Kelli og jeg til VIP nails og fikk "tips" paa neglene vaare. Der ganske bre ut egentlig. Og ekke saa dyrt heller (sammenlignet med Norske priser... Stedet er egentlig dyrt i forhold til f.eks. Walmart, men saa er det jo bedre kvalitet da...). Saa dro jeg hjem og ordnet meg og Kelli var min medhjelper. lol. Personlig stylist. Haha!

Vi gikk aa spiste, saa dro vi hjem til noen (var litt foer schedule...) og saa dro vi paa prom. Maatte staa 15 minutter aa vente paa aa faa komme inn, det er saann sermoni opplegg og saann da vettu... Saa begynte dansen... Det var jo egentlig veldig morro, men det er litt vanskelig aa danse i ball kjoler... Kaaringer av pris/prinsesse og konge/dronning var det aa. Matt vant Prins, Amanda vant prinsesse, Matt (en annen en da...) vant konge og Candi vant dronning. Var vel egentlig det jeg forventet, bare at Alex skulle vaert dronning... Hoho.
Etter prom dro jeg til Yuliya med henne og Veronnica. Veronnica kjoerte, saa det var jo greit. Skifta og fikk paa oss ordentlig klaer. Saa dro vi paa 'after prom' paa skolen. Det var morro! Skolen gjoer det for at vi skal ha noe aa gjoere, og ikke drikke... De hadde saanne hoppeslott i gymsalen og saann-nesten Hamar Mart'n vettu! Bilder kommer senere... Saa hadde de 'casino' i "The commence area, og i kantina hadde de gratis mat og karaoke. Morro. Etter det dro jeg bare hjem jeg- klokka var 3.30 og jeg var TROETT.
I dag er det Lisa sin bursdag, og ironisk nok er det ogsaa Hannah's (min gamle vertssoester) bursdag. Saa vi skal feire den da.. Vet ikke helt hvordan, for Lisa ligger som SKUTT der nede, men vi faar se naar det blir litt lengere ut paa dagen... Bilder og saann kommer senere...

Oh yeah, har glemt aa fortelle dere og "mock accident"!! Okey, saa foer prom annet hvert aar holder SADD klubben (students against destroying decisions eller no...) en slags 'forstilling'/'sketcj' om hvordan det KAN gaa hvis du kjoere full. Saa alle juniorene og seniorene gikk ut paa fotball bana, der SADD-club medlemmer sto med to roede store lakner eller whatever. Saa begynte hoeytaller'ne og spille en innspilt tape. Der saa de ja til aa drikke og saann, og saa dro de hjem. Ogsaa hoerer du at de krasjer med bilen. Akkurt da tok SADD klubben av det roede laknene og under var det to bilvrak med studenter inni. Alt var jo bare tull, men like etter kom sykebil, politibil, brannbil (som skulle skjaere ut de studentene som satt fast i bilvraket) og en mor. Studenetene var saanne som 'alle' kjenner, og det var ganske rart aa se. Desverre er det her (som i Norge) og gjeng barnslige studenter som ikke klarer aa se noe virkelighet i det som er. Da var latter og tilrop og dvs andre ting. Men andre har opplevd dette selv og ikke helt klarte aa holde taarene tilbake. Paa en skole med 2 000 elever er det saa veldige forskjeller paa folk!

Vaar alles kjaere Ingrid Glorvigen (ogsaa kjent som Ham Kams innleide deltager paa Ham Kams nye musikkvideo) har blitt 18, og det sier med GRATULERER til! Gratulerer!
Have a nice day!