lørdag, desember 24, 2005

Julaften!

Gratulerer med dagen Jesus og "mom"!

Startet faktisk dagen klokka 8 i dag morres. Tenkte jeg skulle kjoere litt tradisjon og ha varm kakao. Denne gangen ble det bare aa varme melka i micro'n og pa Nesquik i! Vakke helt det samme- men det skulle jo bare mangle..

Dusja, spise melkesjokolade og oensket venner god jul. Ringte Tonje i 10 tida. Var jo max hygge. Lese juleevangeliet og nynna paa tre noetter til askepott sangen! Hygg hygg!

Rundt 12 dro vi til min mors foreldre og hadde julelunsj og aapning av julegaver der. Fikk moete 2 kusiner, 2 fettere og en tante og onkel. Han eldste fetter'n min er raa soet! Hoho!
Fikk masse go pakker. Ku-Teppe og smykke og gavekort og at slikt. Dessuten ringte mamma og pappa- etter mye om og men kom de da til slutt igjennom. Virker som at de koser deg bra i Afrika til tross litt mage problemer??

I 5 tida dro vi hjem for aa gjoere oss klare til kirka klokka 6. Saa var vi i en veldig bra gudstjeneste foer vi dro hjem til oss og spiste celebration soup og aapna julegaver! Det var SAA hygge. Tror ingen i Norge ANER hvor mye det betyr aa bli huska paa! Selv om Camilla gjoerde aapningen en smule pinlig til tider... 2 melkesjokolader, en stratos + daim og svensk melkesjokolade fra Ilona fra finland. Hun bodde her i fjor. Det var SAA koslig! Vil ikke sette frem saann veldig noen av gavene, for de varmet alle sammen, men pakkene fra Tonje, Marie og Jenny tok kaka. Her var det vanter med "M *hjerte* T" og "M *hjerte* J) paa, sokker med et hjerte og ordet "venn" og et veldig vakkert sjerf. Legger med bilde...
Alt var saa hyggelig! Det var saa deilig aa bli husket paa! TAKK!

Maa jo ogsaa nevne pingvin pastill esken jeg fikk av mamma og pappa. Bildet ligger ved. Skjekk ut holdbarhetsdatoen! Det er tanken som teller mamma!!

Har lovet Tonje aa ha paa sokkene vi kjoepte paa vei hjem fra Romania paa store dager. Til naa har den vaert med paa 1.skoledag, siste soccer kamp, thankgiving, bursdag og jul. Og diverse andre ganger...

... saa ville ikke blogspot laste opp bilder 1;11 paa en 1 juledagsnatt. Vi tar det litt senere da!