torsdag, oktober 20, 2005

Laaaaangsom skoleuke...

Mandag startet som vanlig laaaangsomt. Vi hadde konsert med skolekoret, og det gikk rett vest... Jeg sto paa scena og etter foerste sangen sa jeg bare "oh, man, we suck..." alle da andre bare "yeah... I know..." Hoho! Men jeg er jo i mixed coruse (eller noe), og det er det eneste koret du ikke maa paa audition for, saa ingen forventer noe av oss. Deilig da..! :)

Tirsdagen var den desidert lengste skoledagen siden jeg kom hit (tror jeg)... Vi hadde proeve i matte (det gikk daarlig..) og ting gikk bare saaaakte... Heldigvis hadde vi soccer kamp etter skolen, saa vi hadde jo noe aa se frem til! Da Mr.Woodmans historie time endelig naadde sin slutt var jeg klar for litt soccer og humor med venner. Jadda, humor ble det. Vi hadde det riktig saa koselig... Men klokka 4 begynte vi aa lure paa hvor det andre laget egentlig ble av. Vi spiller kamper 4.30 (de har bare 12 timers klokker her, og ikke 24 timers...) hver gang vi spiller hjemme, og det var ganske rart at Emporia ikke hadde kommet... Byen ligger ca 1 1/2 time herifra, og man trenger jo tid til aa varme opp. Vaare gutter var klare, i klaerne og i full gang med oppvarming. Vi hadde aapnet kiosken og satt frem alle tingene. Da tar coach Mefford microfonen (de har introdusering av alle spillerene og synger nasjonalsangen foer hver kamp) og sier "We're playing the game at Emporia, the bus is leaving in 15 minuts, grab your stuff and go." Hoho-Emopria sto helt likt som oss og ventet... Paa oss... HAHA! Det var jo litt slag i magen da, maa innroemme det.. Naar jeg hadde slitt meg igjennom DEN skoledagen naar vi egentlig skulle dratt 10.30... :
men vi tok da med oss sakene og satte igang... Og vet dere hva vi maatte kjoere? EN GUL SKOLEBUSS! En stygg liten gul skolebuss!!! Er det noen som vet akkurat HVOR vondt 30 soccer-gutter lukter etter en kamp??? Og det er jo ikke noe bagasje rom heller, saa vi maa liksom sitte oppaa de bagene dems og! Pluss at det er saa sinnsykt trangt der, og vi maatte sitter 2 paa hvert sete... ARGH! men vi hadde det morro da, selv om det ikke var helt i planene vaare. Kampen skulle starta 4.30, og vi dro ikke foer 4.45.... Etter 1 1/2 time med "black magic" (et taapelig spill som du absolutt ikke skjoenner, ogsaa maa du liksom tenke for aa forstaa det...) og noe som ligna. Bo brukte hele turen paa aa proeve aa finne det ut. Ganske morro, han var heeelt lost. Det andre spille gikk ut paa at en satt der aa saa for eksempel "i can take Thanahill, but I would take Tran" Det er Matt og Kevin. Saa skulle vi finne ut grunnen til at hun kunne ta Thanahill og ikke Tran. Grunnen var at Thanahill har dobbel konsonant.. Hoho; Bo var LOST! Endte med at vi fortalte han det, og han brukte resten av turen paa aa finne paa lignende greier. Dypeste var kanskje "You may sleep, but you can not rest" Hehe.
Vel fremme i Emporia ble vi moett av sjokket om at JV ikke kunne spille. De mangla dommere... Unnskyld meg, men de hadde faktisk hatt 2 1/2 time paa aa finne 1 ny dommer. I JV trenger du bare en dommer... Endte med at vaar trener var dommer for kampen... Saa han coacha laget og var dommer samtidig. De vant 2-1!
Varsity spilte en helt grei kamp. Noen ganger var vi driiit daarlige, andre ganger veldig gode. Men vi klarte ikke aa faa ballen inn i maal! Eller jo, faktisk klarte vi det 2 gangen, men begge ble annullert! Det ble overtid; 10x2. Coach Mefford hadde DEN talen til laget foer overtiden starta; vi kunne ikke dra hjem med tap naar vi skulle sitte paa en stinkene gul skolebuss i 1 1/2 time!!! Vi gikk ut paa bana, og det gikk ikke engang 10 SEKUNDER foer Kyle scora... Serioest! Det var heeeeerlig!!!
Paa tilbake veien stoppe vi paa McDonals for aa spise. Ekke noen McDonals fan, men jeg skal love deg at det var godt! Jeg hadde ikke spist siden klokka 1 (lunsj), og da var klokka 9...
Satt jo i denna bussen da, og siden det verken er TV eller Radio i slike skolebusser var det ganske kjedelig. Ingen av gutta ble mette av de to cheesburgerne og pommes frites, saa da coach Masterson begynte utdelingen av ekstramaten, var hele bussen i slosskamp for aa faa den. Ikke ordentlig slossing, men det var LIV!
Etter maten hadde sunket i magen, tar guttene musikken i egne hender... De begynner aa synge den engelske versonen av "fiskene lever i havet"... Den gaar litt saann her:
100 bottle of beer on the bar
100 bottles of beer.
You take one down,
pass it around,
99 bottles of been on the bar
Og de kom seg ned til 1... Det var ganske morro i begynnelsen ettersom at alle hoppe rundt og oppaa hverandre og skrek og hoia og lo, men i lengden... HODEPINE! En ting er jo sikker; Tonje, Marie, Jenny og alle andre freak folk (evt andre og) som har hatt morroheter med Eirik og David (OG ANDRES) sprekkende stemme... Vel... Latterkrampe her altsaa!!!
Man skulle tro de ikke hadde stremme igjen etter det, men tror du ikke de starter med "Mary had a little lamb" og ellers andre barnesanger som "hjulene paa bussen", "lille petter edderkopp" og "ro ro ro din baat". Overraskelsen var jo STOR da de pluteslig reiste deg opp, med haanden paa hjerte og saa "I plesent leaders to the flag (osv)" en saann hilsen til flagget vi maa si hver morgen paa skolen. Vi foran i bussen som begynte aa bli rimelig lei, ba dem om aa synge nasjonalsangen ogsaa, og tror du ikke de gjorde det? Med sprekkende, fallerferdige stemmer... HAHA!
Kom hjem til Heights rundt 11, og var driiit sliten.

I dag er det torsdagn og vi har akkurat spilt kamp mot Kaupeun som vi tapte 1-0. Men vi spilte kjempe bra, og Kaupeun hakke tapt en eneste kamp hele sesongen, saa vi er godt fornoeyd!!!
Dette var den siste kampen i cityleage, saa naa er det bare regional igjen (og state hvis vi kommer saa langt). Skummelt; et tap og sensongen er over... Trist!!!

Hoesten melder sin annkomst rett som det er; i dag under kampen drakk jeg ca 4 kopper varm sjokolade, hadde MASSE klaer paa meg, kjoepte vanter bare for aa holde varmen paa fingra, og satt foran en varmeting... Og jeg ILLFROES!! Saa jeg er paa vei inn i dusjen naa.. hehe..!

Ellers kan jeg jo fortelle at smaken for country musikk begynner aa komme... Det er faktisk ganske mye bra!! :)

Ha det saa godt Norge!!!